fbpx

Just relax!

Páva City

Foglalj Most

Dupla/Twin Szobák

A Páva City dupla és twin szobái kiváló lehetőséget biztosítanak, hogy a város központjában töltsön el néhány napot egy olyan helyen, ahová bármikor visszatérhet megpihenni és felfrissülni.

Mint minden szobánk, úgy ezek is saját fürdőszobával rendelkeznek, így minden adott, hogy Székelyudvarhely történelmi központjában, rendkívül kedvezménye áron szálljon meg, és mindenhez közel legyen, ami fontos.

Apartmanok

Apartmanjainkat családokra szabtuk! A két külön hálótérrel, és egy saját fürdőszobával is rendelkező apartmanokat leginkább akkor ajánljuk, amikor nagyobb csoportban szállnak meg nálunk.

A kétszemélyes ágyakkal felszerelt hálószobákban egy négyszemélyes család is kényelmesen megszállhat, és a Páva City központi elhelyezkedése garancia arra, hogy nem lesz gond a család utazása a városon belül, hiszen minden közel van.

Tripla Szobák

Amennyiben csoporttal vagy családdal érkezik hozzánk, kiváló választás lehet egy tripla szoba, ahol három felnőtt is kényelmesen elfér, így gazdaságos és kényelmes megoldás ez a szobatípus az ilyen esetekre.

A saját fürdőszobával és minden alapvető kényelmi szolgáltatással felszerelt szobák otthonosak, rendezettek, és csak arra várnak, hogy Önök birtokba vegyék őket!  

Kapcsolat

Elérhetőségek

Tel: 0747-525.525

Nyitvatartás

Telefonos recepció
Hétfő – Vasárnap: 7:00 – 22:00