fbpx

Just relax!

Megtudtuk, mi teszi a jó cégvezetőt!

Hozd el a csapatot, vacsorázzatok együtt, és mutasd meg, hogy te vagy a legjobb fej főnök!

Ha azt mondjuk, hogy év végi vagy éppen évkezdő céges rendezvény, akkor lehet, hogy neked is az alkoholmámor, a hangos zene és valami jó zsíros kaja jut eszedbe, amire másnap már nem is fogtok emlékezni, de a gyomrotok még napokig emlegeti. Az ilyen is működik, hiszen elvittük a csapatot valahova, le van tudva ez is…

De az a vezető, aki komolyan gondolja, hogy akar egy jól működő csapatot, az ennél többre is képes. Éppen ezért arra kérünk, hogy tiszteld meg 2019 év végén a kollégáidat, a beosztottaidat, vagyis a csapatodat azzal, hogy minőségi időt ajándékozol nekik, és valóban közelebb kerülsz hozzuk, megismered őket.

Ehhez minden készen áll: adunk nektek egy csendes, visszafogott helyet, akár egy külön termet is, ahol lazán meg tudjátok beszélni az idei legjobb céges sztorikat, majd egy olyan vacsorát szolgálunk fel, ami valóban kulináris élmény lesz mindenkinek. Széles és változatos borválasztékunk is van, amiből mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt. Az sem gond, ha söröznétek, mert egyenesen Csehországból hozzuk, de a pálinkánk itt készül a városban, mert hiszünk benne, hogy ebben mi, székelyek tudjuk a legjobbat.

Ha úgy gondolod, hogy te is egy olyan főnök vagy, akire fel tudnak nézni a munkatársai, akkor a 2019-es évzáróra, vagy a jövő év első közös kiruccanására válaszd a Pávát, és tölts igazán minőségi időt a csapatoddal.

Keress minket a 0736-004.379-en, vagy írj egy e-mailt az office@pava.ro címre, és kitaláljuk, milyen legyen a legjobb céges összejöveteletek!