fbpx

Just relax!

Legyél a Páva fotósa – fotópályázatot hirdetünk

Kapj el egy jó pillanatot, örökíts meg egy jellegzetes erdélyi emléket, és fotód egy szoba falát díszítheti – sőt, még finom nyeremény is jár érte.

Erdélyi pillanatképek címmel fotópályázatot hirdetünk, melynek célja olyan pályamunkák begyűjtése, amik a későbbiekben a szálloda szobáinak falait díszíthetik. Olyan fotókat keresünk, amelyek egy-egy, Erdélyre jellegzetes pillanatot, emlékképet vagy elragadó momentumot örökítenek meg. Ezen felül semmilyen más tematikai megkötés nincs, a képek lehetnek korábban készültek, vagy kimondottan a pályázat alkalmából fotózottak, a lényeg, hogy Erdélyben készüljenek és egy itteni cselekvést, eseményt, pillanatot mutassanak be.

A beérkezett pályaművek közül összesen 18 képet választunk ki, ezeket bekeretezve a szállodaszobáinak falain helyezünk el. A fényképészek a képeket máshol is felhasználhatják, más pályázatokra is nevezhetnek velük. Egy fotós legtöbb 3 (három) fényképpel jelentkezhet a pályázatra.

A pályázat díjazása egységes: a 18 kiválasztott kép mindenikének készítője 50 lejes vacsorautalványt kap, amit a Páva étteremben fogyaszthat le. Mivel egy pályázó több, legfeljebb három képpel is nevezhet, ezért akár három utalványt is nyerhet.

A fényképeket digitálisan, JPG vagy PNG formátumban, minimum 3000 px hosszabbik oldalmérettel, 300 DPI felbontásban lehet elküldeni az office@villavitae.ro e-mail címre.

Benevezési határidő: 2018. szeptember 17.
Eredményhirdetés: 2018. szeptember 20.