fbpx

Just relax!

Így védekezzünk a koronavírus ellen

Ne ess pánikba! Mi sem tesszük, de mindent elkövetünk, hogy a következő időszakban is biztonságban és kényelemben érezd magad nálunk.

Már minden csak a koronavírusról szól? Légy körültekintő, de semmiképp se ess pánikba, így segíthetsz a legtöbbet. Az első és legfontosabb, hogy tartsd be az alapvető higiéniai szabályokat, moss gyakran kezet, vigyázz a tisztaságra – itt találsz 15 tippet a hatékony védekezésre.

Nálunk maximális biztonságban pihenhetsz. A következő időszakban a szokásosnál is jobban figyelünk a biztonságodra, és a következő intézkedésekkel óvjuk egészséged:

  1. Lázat mérünk – minden vendégünk lázát megmérjük, a munkatársainkét naponta többször is.
  2. Nem fogadunk kockázatos vendégeket – vagyis olyat, aki a veszélyzónából érkezik vagy ilyen személlyel találkozott; erről egy rövid nyilatkozatot is kérünk mindenkitől.
  3. Együttműködünk a hatóságokkal – ha fertőzésgyanús személyt látunk, jelezzük az egészségügyi igazgatóságnak.
  4. Fertőtlenítünk – munkatársaink minden közös helyiségben napi többször végeznek fertőtlenítést.
  5. Másképp ültetünk – az étteremben vigyázunk arra, hogy vendégeink a megszokottnál távolabb üljenek egymástól.
  6. Együttműködünk – betartjuk az országos és helyi rendelkezéseket, így nem tartunk nagy rendezvényeket, és minden nap 23 óra előtt zárunk.

Számunkra a legfontosabb az egészséged, és, hogy legközelebb is bizalommal érkezz hozzánk. Ha bármilyen további kérdésed van, recepciós munkatársaink minden nap 7 és 22 óra között állnak rendelkezésedre a 0747-525.525-ös telefonszámon.