fbpx

Just relax!

Étterem

Meghitt Környezet

Tizenöt asztal a város felett – ide hívunk meg, hogy lásd, a gasztronómia palettája éppolyan színes, mint egy festőé. A hagyományosra építkezünk, de hisszük, hogy ez nem maradiságot jelent. Kóstolj bele a változatosságba a Pávában, egy csendes, visszafogott környzetben, ami kiváló helyszíne akár egy romantikus vacsorának, akár egy üzleti megbeszélésnek.

Hatalmas Terasz

A Páva egyik büszkesége a terasza: egyrészt kimondottan tágas, így nem szükséges összezsúfolva, egymás hegyén-hátán ülni, hanem a méretes asztalok között bőven akad hely, így mindenki nyugodtan elköltheti az ebédjét egy ragyogó, napsütéses napon. És a kilátás… a kilátás az páratlan. Udvarhelyszék egyik legszebb panorámája nemcsak napközben nyújt egy különleges élményt, de egy vacsora közben is szemet gyönyörködtető a város összes fényének látványa.

Díjnyertes gasztronomia

A Páva konyháját Balázs Hunor vezeti, akit a székelyföldi gasztronómiában picit is jártas személyeknek nem kell bemutatni. Előbb a környékbeli éttermekben mutatta meg tudását, majd a Főnix Konyha szakácsaként ismerhették meg sokán majd a Páva séfjeként társával, Lukács Istvánnal, olyat tettek le az asztalra, aminek következtében senki sem kérdőjelezheti meg rátermettségüket: az Arena Bucătarilor országos, szakmai szakácsverseny regionális szakaszát gond nélkül nyerte meg Hunor, majd az országos döntőn derekasan helytállva mutatták meg, hogy romániai gasztronómiában igenis van helye a székelyföldi szakácsoknak.

Változatos Rendezvények

Borkóstoló, pálinkabemutató vagy éppen francia ételkülönlegességeket bemutató vacsora, esetleg egy Valentin-napi esemény párok számára: a Pávában mindennek helye van, ami színessé teheti a város gasztronómiai életét, újat mutathat, vagy éppen egy remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt az ide betérőknek. Járt már nálunk Ráspi, az egyik legelismertebb magyarországi borász, Benoît Collombe francia gasztronómus és nem egy alkalommal adott helyet a Jamy pálinkák bemutatására a Páva.

Kapcsolat

Elérhetőségek

Tel: 0747-525.525

Nyitvatartás

Wellness és recepció
Hétfő – Vasárnap: 7:00 – 22:00

Étterem
Hétfő – Péntek: 12:00 – 22:00
Szombat – Vasárnap: 12:00 – 23:00