fbpx

Just relax!

Étterem

Meghitt Környezet

Tizenöt asztal a város felett – ide hívunk meg, hogy lásd, a gasztronómia palettája éppolyan színes, mint egy festőé. A hagyományosra építkezünk, de hisszük, hogy ez nem maradiságot jelent. Kóstolj bele a változatosságba a Pávában, egy csendes, visszafogott környzetben, ami kiváló helyszíne akár egy romantikus vacsorának, akár egy üzleti megbeszélésnek.

Hatalmas Terasz

A Páva egyik büszkesége a terasza: egyrészt kimondottan tágas, így nem szükséges összezsúfolva, egymás hegyén-hátán ülni, hanem a méretes asztalok között bőven akad hely, így mindenki nyugodtan elköltheti az ebédjét egy ragyogó, napsütéses napon. És a kilátás… a kilátás az páratlan. Udvarhelyszék egyik legszebb panorámája nemcsak napközben nyújt egy különleges élményt, de egy vacsora közben is szemet gyönyörködtető a város összes fényének látványa.

Változatos gasztronómia

A Páva által képviselt gasztronómiai irányvonal alapját a változatosság és a hagyományok tisztelete jellemzi. Ez többféleképpen is megnyilványul konyhánkban: egyrészt minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minél több alapanyagot és hozzávalót helyi termelőktől szerezzünk be, másrészt étlapunkon mindig szerepelnek hagyományos erdélyi és székelyföldi fogások. Ezeket gyakran modern eszközök és módszerek használatával értelmezzük újra, de mindig tiszteletben tartva jellegzetes erdélyi vagy éppen székely vonásaikat.

Változatos Rendezvények

Borkóstoló, pálinkabemutató vagy éppen francia ételkülönlegességeket bemutató vacsora, esetleg egy Valentin-napi esemény párok számára: a Pávában mindennek helye van, ami színessé teheti a város gasztronómiai életét, újat mutathat, vagy éppen egy remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt az ide betérőknek. Járt már nálunk Ráspi, az egyik legelismertebb magyarországi borász, Benoît Collombe francia gasztronómus és nem egy alkalommal adott helyet a Jamy pálinkák bemutatására a Páva.

Kapcsolat

Elérhetőségek

Tel: 0747-525.525

Nyitvatartás

Wellness és recepció
Hétfő – Vasárnap: 7:00 – 22:00

Étterem
Hétfő – Péntek: 12:00 – 22:00
Szombat – Vasárnap: 12:00 – 23:00