fbpx

Just relax!

Páva

szállás

Nem számít, hogy egy lenyűgöző, panorámás helyszínen a város szélén, a történelmi városközpont szívében, vagy éppen a várostól távol, egy erdő közepén, a természet közelében szeretnél eltölteni néhány napot bármilyen elképzelésre van megoldásunk.

Nézz szét szálláshelyeink között, és válaszd ki a következő úticélod – minden egyébről mi gondoskodunk!

Wellness

Legyen szó üzleti útról, családi kikapcsolódásról, vagy éppen egy kettesben eltöltött, romantikus hétvégéről, a vizes élmények nem hiányozhatnak a programból!

A Pávában nemcsak úszómedence, pezsgőfürdő, szauna, hidegvizes merülő és gőzfürdő is várja vendégeinket, így garantálva, hogy változatos és élménydús kikapcsolódásban lesz részük.

étterem

Egy hely, ahol a helyi jellegzetességek, Székelyföld és Erdély sajátosságai találkoznak a modern technikákkal, eljárásokkal és az ételek iránt érzett szenvedéllyel.

A Pávában meggyőződésünk, hogy a helyi értékek felkarolásával és megismerésével tehetjük gazdaggá a gasztronómiai kultúrát, és így kínálhatunk valódi kulináris élményeket vendégeinknek.

Rendezvények

Az élet akkor jó, ha zajlik – ennek mi is hívei vagyunk, ezért több helyszínen, mindenféle alkalomra szabva kínálunk megoldásokat, hogy egy feledhetetlen élmény legyen a keresztelő, a kicsengetés vagy egy igazán ütős cégbulival záruljon az év!

Három helyszínünkön különböző méretű és igényű társaságoknak biztosítunk rendezvényhelyszínt, és nem baj, ha hosszú lesz a buli, a szállás mindig közel van. További információért és ajánlatkérésért üzenjen nekünk!

Foglaljon

most

Just Relax!

Szolgáltatásaink

Panziók

Város széli panoráma vagy otthonos szállás a történelmi központban: mindenre van megoldásunk. 

Étterem

Hagyományos gasztronómia és modern fogások ötvözete, helyi alapanyagokból, a legnagyobb odaadással készítve. 

Wellness

Csobbanj, szaunázz, ülj be a pezsgőfürdőbe – lazíts a Páva Wellnessben, és töltődj fel élményekkel. 

Presszó

Indítsd a napodat egy fantasztikus kávéval és szendviccsel, vagy ugorj be egy frissítő salátáért. 

Helyi alapanyagok

Büszkén vállaljuk, hogy a konyhán használt alapanyagok jó részét helyi termelőktől szerezzük be, és kiemelt fogásokban használjuk fel ezeket. 

Erdélyi ízek

Étlapunkon mindig szerepel néhány klasszikus erdélyi fogás – modern köntösben gasztronómiai hagyományainkat modern köntösben mutatjuk be.

Szezonális étlap

Hiszünk benne, hogy rövid, de szezonálisan váltakozó étlapunkkal mindig a legfrissebb, legjobb minőségű fogásokat tudjuk felszolgálni vendégeink számára.

Gyakori rendezvények

Borvacsorák, sörkóstolók, vendégszakácsok: a Pávában mindig arra törekszünk, hogy vendégeink minél gyakrabban új gasztronómiai élményekkel gazdagodjanak.

Blog

Just Relax!

Kapcsolat

Elérhetőségek

Tel: 0747-525.525

Nyitvatartás

Wellness és recepció
Hétfő – Vasárnap: 7:00 – 22:00

Étterem
Hétfő – Péntek: 12:00 – 22:00
Szombat – Vasárnap: 12:00 – 23:00