fbpx

Just relax!

Páva

szállás

Nem számít, hogy egy lenyűgöző, panorámás helyszínen a város szélén, a történelmi városközpont szívében, vagy éppen a várostól távol, egy erdő közepén, a természet közelében szeretnél eltölteni néhány napot bármilyen elképzelésre van megoldásunk.

Nézz szét szálláshelyeink között, és válaszd ki a következő úticélod – minden egyébről mi gondoskodunk!

Wellness

Legyen szó üzleti útról, családi kikapcsolódásról, vagy éppen egy kettesben eltöltött, romantikus hétvégéről, a vizes élmények nem hiányozhatnak a programból!

A Pávában nemcsak úszómedence, pezsgőfürdő, szauna, hidegvizes merülő és gőzfürdő is várja vendégeinket, így garantálva, hogy változatos és élménydús kikapcsolódásban lesz részük.

étterem

Egy hely, ahol a helyi jellegzetességek, Székelyföld és Erdély sajátosságai találkoznak a modern technikákkal, eljárásokkal és az ételek iránt érzett szenvedéllyel.

A Pávában meggyőződésünk, hogy a helyi értékek felkarolásával és megismerésével tehetjük gazdaggá a gasztronómiai kultúrát, és így kínálhatunk valódi kulináris élményeket vendégeinknek.

Rendezvények

Az élet akkor jó, ha zajlik – ennek mi is hívei vagyunk, ezért több helyszínen, mindenféle alkalomra szabva kínálunk megoldásokat, hogy egy feledhetetlen élmény legyen a keresztelő, a kicsengetés vagy egy igazán ütős cégbulival záruljon az év!

Három helyszínünkön különböző méretű és igényű társaságoknak biztosítunk rendezvényhelyszínt, és nem baj, ha hosszú lesz a buli, a szállás mindig közel van. További információért és ajánlatkérésért üzenjen nekünk!

Foglaljon

most

Just Relax!

Szolgáltatásaink

Panziók

Város széli panoráma, otthonos szállás a történelmi központban, vagy természetközeli vakáció az erdő szélén: mindenre van megoldásunk. 

Tiny

Egyedi kuckók a legújabb trendeknek megfelelően: különleges élmény pároknak és kis családoknak.

Étterem

Hagyományos gasztronómia és modern fogások ötvözete, helyi alapanyagokból, a legnagyobb odaadással készítve. 

Wellness

Csobbanj, szaunázz, ülj be a pezsgőfürdőbe – lazíts a Páva Wellnessben, és töltődj fel élményekkel. 

Presszó

Indítsd a napodat egy fantasztikus kávéval és szendviccsel, vagy ugorj be egy frissítő salátáért. 

Bisztró

Hagyományos fogások, házias ízek, otthonos környezetben. Erdély és Székelyföld legfinomabb fogásai egy helyen. 

Helyi alapanyagok

Büszkén vállaljuk, hogy a konyhán használt alapanyagok jó részét helyi termelőktől szerezzük be, és kiemelt fogásokban használjuk fel ezeket. 

Erdélyi ízek

Étlapunkon mindig szerepel néhány klasszikus erdélyi fogás – modern köntösben gasztronómiai hagyományainkat modern köntösben mutatjuk be.

Szezonális étlap

Hiszünk benne, hogy rövid, de szezonálisan váltakozó étlapunkkal mindig a legfrissebb, legjobb minőségű fogásokat tudjuk felszolgálni vendégeink számára.

Gyakori rendezvények

Borvacsorák, sörkóstolók, vendégszakácsok: a Pávában mindig arra törekszünk, hogy vendégeink minél gyakrabban új gasztronómiai élményekkel gazdagodjanak.

Blog

Just Relax!

Kapcsolat

Elérhetőségek

Tel: 0747-525.525

Nyitvatartás

Wellness és recepció
Hétfő – Vasárnap: 7:00 – 22:00

Étterem
Hétfő – Péntek: 12:00 – 22:00
Szombat – Vasárnap: 12:00 – 23:00