fbpx

Just relax!

Páva Kert

Kérj ajánlatot

Dupla szobák

A klasszikus dupla szobák felszereltsége az Önök kényelmét és nyugalmát figyelembe véve lett kialakítva. A széles és kényelmes dupla ágyak mellé egy kisebb pótágy is társul, de a szobában síkképernyős televízió és minibár is található.

Természetesen minden dupla szobánk saját fürdőszobával rendelkezik, ahol hamar felfrissülhet, mielőtt nekivág egy tartalmas napnak.

Apartmanok

Családban igazán szép az élet! Ezt mi is tudjuk, ezért a panzió bővítésekor, az új épületrész elkészítésekor külön gondoltunk a családosokra, számukra két apartmant is készítettünk.

Akárcsak superior dupla szobáink, az apartmanjaink is saját erkéllyel rendelkeznek, de a hálószóba mellett egy tágas nappali is része ezeknek a lakosztályoknak, a fürdőszobájuk pedig egyedi stílusjegyeket hordoz, és különleges fürdési élményt garantál.

Superior dupla szobák

A Páva 2018-ban megújult és év végére ki is bővült. Ennek a bővítésnek az egyik legfontosabb eleme egy új épületszárny, ahol helyett kapott négy dupla szoba is.

Vadonatújak, tágasabbak, nagyobb televízióval rendelkeznek, és erkélyük is van, így még komfortosabb lakhatást biztosítanak, így garantáltan kényelemben töltheti itt az idejét.

Kapcsolat

Elérhetőségek

Tel: 0747-525.525

Nyitvatartás

Wellness és recepció
Hétfő – Vasárnap: 7:00 – 22:00

Étterem
Hétfő – Péntek: 12:00 – 22:00
Szombat – Vasárnap: 12:00 – 23:00