fbpx

4 éjszakás ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS A PÁVA CITYBEN

4 éjszaka két főre

A történelmi városközpontban

Töltsön el 4 éjszakát párjával Székelyudvarhely szívében, és ne legyen gondja semmire!

Mi levesszük válláról a terhet, és garantáljuk, hogy kipihenten vághat neki a téli szezonnak. Látogasson el hozzánk, és semmiben sem fog hiányt szenvedni - különleges őszi ajánlatunkban mindent megtalál, amire csak szüksége lehet néhány nap igazi kikapcsolódáshoz!

Páva City front
pava-city-009
Garantált kényelem

Közel mindenhez, ami számít

Panziónk kényelmes szobái a történelmi városközpontban várják Önt és párját!

A Páva City elhelyezkedése biztosítéka annak, hogy néhány napos kirándulása alatt minden látványosság, étterem, kávézó és tennivaló a közvetlen közelben lesz, így bátran nekivághatnak felfedezni a várost.

Csobbanjon minden nap!

Korlátlan wellness a csomagban

Igazi kikapcsolódásra vágyik? Egy kis lazításra a medenceparton? Méregtelenítő percekre egy szaunában? Vagy frissítő úszással indítaná a napjait? Akkor önnek találtuk ki az őszi csomagunkat!

Az ajánlat korlátlan belépőt tartalmaz a Páva Kert wellnessbe, ahol mindezek és további wellness szolgáltatások várnak Önre és párjára!

Páva medence
rantott-csirke
Fedezze fel Erdély ízeit!

300 lejes éttermi utalvány

Szóljon a kirándulás arról, hogy mindent készen kap! Éppen ezért gondoltunk az étkezéseire is.

Ajánlatunk egy 300 lej értékű éttermi utalványt is tartalmaz, amit a Páva Kert éttermében fogyaszthatnak le, kedvük szerint. Fedezzék fel Székelyföld ízeit új, és izgalmas köntösben tálalva. Válogassanak kedvükre séfjeink ajánlataiból, hiszen az étkezés nálunk egy külön kaland.

Kalandok a vadonban

Medveles Székelyvarságon

Gazdagodjon egy feledhetetlen élménnyel! A csomag tartalmaz egy medvelest, ami az egyik legkülönlegesebb élmény, amiben része lehet.

A medveles Székelyvarságon, az erdő közepében található, ahol szakképzett vezetővel, teljes biztonságban csodálhatják meg egészen közelről a kárpáti barna medvét.

Medveles

4 éjszakás ŐSZI CSOMAG

A csomag tartalma 2 fő részére

4 éjszaka szállás a Páva City panzióban

Korlátlan wellness-használat a Páva Kert panzióban

300 lejes éttermi utalvány a Páva Kert éttermében

Medveles Székelyvarságon, az erdő közepén

ÁRA: 1450 lej